Sexverhaal - Date puur voor Sex
Alles leek geweldig te gaan maar hij had uiteindelijk geen date die avond en daar baalde hij wel van want deze vrouw leek hem ideaal, om echt een heerlijke oprechte relatie mee te beginnen. Maar ze was gewoon niet op komen dagen. Hij was het zat om naar mensen te zoeken voor een diepere relatie en dus besloot hij zodra hij thuis kwam zijn profiel aan te passen naar “man op zoek naar sex”.

Hij zou wel afwachten wat daar op af zou komen. Alles wat mannelijk was dat negeerde hij en ineens stond daar binnen een paar uur een reactie van een vrouw. En het was dezelfde vrouw die hij zou gaan daten! Ze bleek ook op zoek te zijn naar alleen maar seks en dat was dus de reden waarom ze de afspraak had afgezegd, maar voor een sex date was ze wel in. Ze besloten nu dus wel een keer te ontmoeten en ze hadden allebei makkelijke kleren aangetrokken omdat ze dat toch wel uit zouden gaan trekken. Ze gingen naar een mooi hotel toe en hebben zich daar meteen de kleren van het lijf gerukt en besloten om lekker met elkaar onder de douche te gaan neuken. Maar eenmaal in de badkamer zagen ze het bad.

Ze veranderden van gedachte en lieten het bad vollopen. Eenmaal vol stapte hij alvast het bad in en de vrouw was even naar de ijsmachine gegaan en had wat ijs opgehaald. Ze klom bij hem in bad en deed een ijsklontje in haar mond, waarna ze hem begon te pijpen. De kou om zijn hete lul as echt heerlijk. Op die manier zoog ze zijn lul af tot het klontje gesmolten was en ging zo door tot er geen ijs meer over was. Ze zoog hem nu gewoon even af zonder ijs en daarna klom ze bij hem op schoot. Ze liet haar kut in het water over zijn lul zakken en liet haar kutje helemaal opvullen door zijn geweldig heerlijke leuter die haar hard begon te neuken.

Het water klotste alle kanten op en ze kon haast niet meer ophouden, zo wild en geil was ze geworden. Nu draaide ze zich om en stak haar natte kont boven water uiten zocht grip aan de rand van het bad. Hij zat nu achter haar en neukte haar op zijn hondjes, terwijl hij weggleed. Het was een moeilijk standje in dit gladde bad maar hij wist zich op een gegeven moment klem te zetten zodat hij haar hard vol kon beuken met zijn lekkere pik. Hij ramde zijn leuter hard en snel in haar tot hij heerlijk over haar natte achterwerk klaar ging komen. Het bad was inmiddels al aan het afkoelen maar ze hadden dat door hun eigen hitte niet in de gaten. De rest van die avond en nacht bleven ze in het hotel en hebben ze hun sex date volop benut door overal in de hotelkamer en op stiekeme plekken in het hotel te neuken…
miss70 (56)
nl
miss70
greeneye74 (49)
nl
greeneye74
chakina (46)
nl
chakina
rosasplace (43)
nl
rosasplace