Sexverhaal - Sex langs de snelweg
Haar auto deed het niet meer en terwijl de pechhulp kwam, liep ze te wachten naast de auto. Eindelijk was de monteur daar en hij zette zijn auto voor haar wagen neer en toen hij uitstapte was ze aangenaam verrast. Het was de man met wie ze die avond uit eten zou gaan. Ze was blij dat haar date haar kwam helpen, zo zou ze hem ook wat beter kunnen leren kennen.

Hij gaf haar twee zoenen en wilde weglopen, maar toen keken ze elkaar aan en ging het positief mis. Ze begonnen elkaar vurig te kussen. De auto stond op de vluchtstrook, dus behoorlijk veilig. Ze gingen achter beide auto’s staan en namen de tijd om te zoenen. Nu deed ze de auto deur open en liet ze zich zakken. Hij voelde haar goed aan want deed haar benen wijd, ging onder haar rokje met zijn hoofd en schoof met zijn handen haar slipje opzij. Hij voelde aan haar natte kutje en was hier heel blij mee. Hij begon aan haar lippen te likken en daarna wist zijn tong haar klitje te vinden. Hij likte hard en zij likte op haar beurt haar lippen af, genietend van die snelle tong die haar deed kronkelen van genot en geilheid. Hij voelde hoe haar kutje al klaar kwam op zijn snelle tong en de sappen liepen over zijn tong in zijn mond. Dit rijpe sletje was behoorlijk geil , daar hield hij wel van. Dat was natuurlijk logisch. Nu ging hij staan, deed zijn broek los en deed deze op zijn enkels en kwam gehurkt tussen haar benen staan. Hij schoof haar rokje een beetje omhoog, zodat hij er goed bij kon, drukte zijn dikke kloppende lid tussen har schaamlippen en begon haar lekker te neuken. Ze wilde wel gillen zo lekker was dit en ze besloot dat dan ook te doen, niemand zou haar kunnen horen. Haar gil leek als een echo te blijven hangen, maar dat maakte beiden niets uit. Hij pompte diep in haar kutje en zijn ballen raakten haar lichaam aan bij iedere stoot.

Ze voelde hoe zijn lul haar baarmoederhals raakte en dat betekende dat hij haar helemaal opvulde. Hij hield dit helaas niet lang vol zo en ze had dit door. Hij mocht nu gaan zitten. Hij had haar laten komen, nu zou zij hem laten spuiten. Ze zoog hard aan zijn pik en sloeg tegen zijn ballen als een kleine plagerij. Hij kon het wel waarderen. Ze nam zijn pik in haar mond en zoog zo hard als ze kon, ze was er zelfs buiten adem van. Hij zei dat hij klaar ging komen en ze trok nu zijn lul af, terwijl ze met haar tong aan zijn eikel bleef likken. Met een forse kreun spoot hij zijn sperma op haar tong. De volgende straal schoot omhoog en kwam zo in haar haren terecht. Dat maakte haar niets uit, daar was ze wel aan gewend geraakt door de jaren heen. Ze zaten nu bij elkaar terwijl ze nog wat met zijn pik speelde, toen ze zich herinnerden dat de auto nog stuk was. Ze liet hem zijn gang gaan zodat ze op weg naar huis kon, om zich voor te berijden op haar date met hem, waar ze nu nog meer dan hiervoor naar uit aan het kijken was.
lekkertje69 (41)
nl
lekkertje69
greeneye74 (49)
nl
greeneye74
chakina (46)
nl
chakina
kleinsletje123 (43)
nl
kleinsletje123