Sexverhaal - Spannende sex in oud gebouw
Jan en els waren al jaren getrouwd en de sleur was er een beetje ingeslopen. Dat vonden ze allebei en beiden vonden ze het ook helemaal niet leuk. Dus gingen ze iets spannends met elkaar doen een rollenspel en daarvoor maakte ze een afspraakje. Ze deden of ze elkaar nog nooit hadden ontmoet en ze gingen elkaar ergens op een geheime locatie ontmoeten. Hij had haar een adres achtergelaten en daar zou hij op haar wachten. Het was een verlaten pakhuis, waar al jaren niemand meer kwam. Hij werkte bij de gemeente dus daar kreeg hij een sleutel voor het pand.

Hij was op haar aan het wachten. Ze kwam binnen en alles was donker en voordat haar ogen aan het donker gewend waren, trok hij haar met zich mee. Ze gilde niet want ze voelde aan zijn handen dat het haar man was. Ze liet zich meenemen naar een hoek in het gebouw en werd op een stoel gezet. Daar deed hij haar slipje uit en drukte hij zijn hoofd tussen haar benen. Hij begon haar wild en nat te beffen. Toen hij klaar was, kwam hij omhoog en begon hij zijn lul uit zijn broek te halen en drukte deze in haar gezicht. Ze deed alsof ze geen kant op kon en wel moest doen wat hij zei, of anders… Ze opende haar mond en nam zijn lul in haar mond en begon hard aan zijn lul te zuigen. Ze kwijlde erbij, zo hard was ze hem aan het pijpen. Haar lippenstift liet een afdruk op zijn lul achter. Hij greep haar na verloop van tijd weer vast, drukte haar handen op haar rug en haar gezicht tegen de muur en hij forceerde haar benen wijd uit elkaar. Nu zakte hij iets door zijn knieën en drukte zijn pik tussen haar benen en begon haar te neuken. Hij voelde dat ze nog natter was geworden. Ze kneep haar kutspieren aan waardoor het voelde alsof hij nog strakker in haar zat. Hij begon hard in haar kut te raggen en haar handen liet hij na verloop van tijd los om haar heupen goed vast te kunnen pakken. Hij pompte diep in haar en trok haar naar zich toe bij iedere stoot in haar lichaam. Ze leunde met haar lichaam voorover en trok haar billen uit elkaar terwijl hij haar hard aan het neuken was, zodat hij een goed uitzicht op zijn in en uit haar kut bewegende lat had.

Ze merkte dat hij steeds sneller en steeds harder in haar kut aan het neuken was, tot hij begon te kreunen en zijn pik in haar lekkere natte kutje leeg ging spuiten. Ze genoot ervan en even later likte ze nog wat aan zijn leuter als een soort toetje na een geweldig diner. Ze besloten hierna meer van dit soort geheime dates te doen, het maakte hun seksleven een stuk aangenamer en het voelde echt alsof ze elkaar pas hadden ontmoet…
miss70 (56)
nl
miss70
lindah (54)
nl
lindah
audrey76 (48)
nl
audrey76
francine (49)
nl
francine