Sexverhaal - Dame met dikke tieten
De enorme dikke tieten van zijn nieuwe date waren echt heerlijk om naar te kijken dus het aanraken van die lekkere memmen was natuurlijk helemaal het einde. Hij kon niet geloven dat deze lekkere dame hem had gekozen uit al die mannen op het internet om een date mee aan te gaan. Hij had stiekem wel gehoopt dat ze seks zouden gaan hebben, maar dat ze ook daadwerkelijk op het allereerste afspraakje met elkaar het bed in zouden duiken, dat had hij nooit verwacht.

Het was dan ook een zeer welkome en aangename verrassing dat hij hier nu met haar op bed lag, haar dikke tieten in zijn handen en haar tepels in zijn mond. Ze voelde zo heerlijk zacht aan en toen zijn handen haar borsten loslieten, greep hij naar haar lekkere kutje. Ook die voelde heel erg zacht aan maar vooral ook heel erg nat. Hij voelde haar druipende kut om zijn vingers toen hij twee hiervan naar binnen wist te schuiven. Het vrouwtje met haar dikke tieten kreunde zacht en een schok schoot door haar lichaam waardoor haar grote borsten begonnen te schudden. Ze voelde hoe hij haar echt goed probeerde te verwennen, overigens met heel erg veel succes zo vond zij zelf. Haar geile lichaam schudde alle kanten op van geilheid toen hij haar klitje begon te bewerken en er snel overheen wreef met zijn lange , rappe vingers. Ze kreunde zacht en nu pakte hij zijn lul vast en terwijl zij op haar rug ging liggen begon hij haar tussen haar toeten te neuken.

Ze kneep die joekels goed tegen elkaar aan en liet zijn lul ertussen glijden en terwijl hij begon te pompen als een bezetene, trok ze zijn pik met haar lekkere grote borsten af. Hij voelde dat zijn eikel een beetje voorzaad eruit liet stromen en het kwam op haar borsten terecht, waardoor alles goed nat en glad werd. Terwijl zijn pik boven haar borsten aan het uitstoten was, likte ze zijn purperen eikel met haar lekkere lange tong. Het was echt een heerlijke dame om te zien en een ware slet om mee naar bed te gaan, dat had hij in deze korte tijd al heel erg snel kunnen concluderen. Ze voelde zijn naakte lichaam op de hare drukken terwijl hij met zijn dikke leuter tussen haar tieten aan het pompen was.

Nu klom hij van haar af en kreeg ze weer wat lucht. Hij kroop tussen haar benen, deed deze goed wijd uit elkaar en begon haar in haar heerlijke kutje te neuken. Bij iedere stoot schoot haar lichaam omhoog en zo deinden haar tieten ook op en neer.

Hij leunde voorover en begon die dikke tieten te masseren. Dit was een lekkere geile date met een vrouw met grote borsten en hij leek wel in een droom te leven, zo lekker voelde dit. Hij merkte dat hij al klaar ging komen. Hij trok zijn lul uit haar sappige kut en spoot zijn warme zaad over haar grote borsten. Ze smeerde en wreef het allemaal uit en toen zijn pik uitgespoten was, zoog ze hem nog een tijdje af, tot hij helemaal voldaan en leeg naast haar kwam liggen om nog even met haar nu plakkerige en glimmende tieten te kunnen spelen.
kleinsletje123 (43)
nl
kleinsletje123
rosasplace (43)
nl
rosasplace
mystery82 (42)
nl
mystery82
34manon (52)
nl
34manon